Kültür SanatManşet

“Hadi Öldürsene Canikom” Sahnelendi

 

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Hadi Öldürsene Canikom” ile Dünya Tiyatro Gününü Kutladı

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), 27 Mart Dünya Tiyatro Gününde Aziz Nesin’in unutulmaz eseri “Hadi Öldürsene Canikom” ile sahneye “Merhaba” dedi. Aynı zamanda BBŞT’nin 6. kuruluş yıl dönümünde sahnelenen oyun, Nurol Kültür Merkezi Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesinde seyircilerle buluştu.

Bodrumlu tiyatroseverlerin salonu doldurduğu oyunun prömiyerine, sanat dünyasının ünlü isimleri ile Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ve vatandaşlar katıldı. Oyun öncesinde Oyuncu Mihriban Er, bu yıl Tamer Levent tarafından kaleme alınan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Ulusal Bildirisini seyircilerle paylaştı.

Oyun sonrası, Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın 27 Mart Dünya Tiyatro Günü mesajı okundu.

BBŞT Genel Sanat Yönetmeni Filiz Çevik, herkesin dünya tiyatrolar gününü kutlayarak oyunun sahnelenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Başkan Ahmet Aras adına oyunun yönetmeni Oğulcan Çelik’e çiçek takdim etti.

Hadi Öldürsene Canikom oyunu, 29 Mart Cuma günü saat 20.30’da tiyatroseverlerle buluşacak. Biletler www.biletinial.com üzerinden temin edilebilir.

Tiyatro Oyunu Hakkında:

İnsanların yalnızlığına ve sevgisizliğine komik bir yorum katarak seyircinin yorumuna sunulan oyun 3 karakter üzerinden ilerlemektedir. Ana olarak bir apartmanın bodrum katında yaşayan iki dul kadını anlatır. Oyunun ilerleyen demlerinde de havagazı memuru karakteri ile seyirciyi tanıştırır.

Yazan: Aziz Nesin

Yöneten: Oğulcan Çelik

Oynayanlar:

Cansın Türkdoğan

Ziba Türk Ateş

Sertaç Aydın

Yönetmen Yardımcısı: Mihriban Er

Dekor: Hakan Dündar

Kostüm: Özge Şenol

Işık: Çoşkun Yel

Ses: Murat Uzun

Dış Ses: Orhan Özpişirici

Dekor Boyama: Nihat Çelik

Grafik Tasarım: Serkan Aktü

Sahne Amiri: Mustafa Kalaycıoğlu

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu