AsayişGündemManşet

TDP PERSONELİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

TDP Personeli ÖdüllendirildiMuğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nde görevli iki polis memuru görevlerini yerine getirirken sergiledikleri üstün başarı ve gayretlerinden dolayı Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA tarafından ödüllendirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polislerin görevleri esnasında motivasyonlarının arttırılarak görev kalitesinin arttırılması amacıyla başarılı polisler ödüllendirilmeye devam ederken bu bağlamda son olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nde görevli iki polis memuru ödüllendirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA ‘nın makamında düzenlenen törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili olan Tümer YILMAZ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri de hazır bulundu. Görevlerini yerine getirirken sergiledikleri üstün başarı ve gayretlerinden dolayı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nde görevli polis memurları M. Cihan ÖZDEMİR ve Aytekin DEMİREZEN ödüllerini Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA ‘nın elinden aldılar. Düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Emniyet Müdürü ÇETİNKAYA, Toplum Destekli Polislik Hizmetlerinin belirlenen temel prensipler çerçevesinde yürütülmesi gerektiğini vurgulayarak belirlenen bu temel prensiplere uyulmasının başarıyı beraberinde getireceğini dile getirdi. Emniyet Müdürü ÇETİNKAYA ödüllendirilen personele görevlerini yerine getirirken sergiledikleri üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek iyi dileklerini iletti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu