ÇevreGündemManşet

Hava Sıcaklarının Düşmesi Bekleniyor

Pazar Gecesinden İtibaren Sıcaklıklar 2 Dereceye Olacağı Tahmin Ediliyor

 

Son meteorolojik değerlendirmelere göre 12 Şubat’tan itibaren tüm yurt soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Bodrum’da da hafta sonundan itibaren sıcaklıklarda düşüş başlayarak önümüzdeki hafta ortasına kadar özellikle gece saatlerinde 1-2 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Haftaya fırtınayla başlayan Bodrum’da bugün akşam saatlerinde hafif bölgesel yağışlar görülebilir. Rüzgarın Cuma gününe kadar Güney yönlerden eseceği Bodrum’da diğer yağmur geçişinin Perşembe akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor.

12 Şubat Cuma öğle saatlerinden itibaren rüzgarın yönünün Kuzeye dönmesiyle birlikte soğuk hava kendini hissettirmeye başlayacak. Cumartesi Ve Pazar günleri hafif bölgesel yağışların etkili olabileceği Bodrum’da en en düşük sıcaklığın 10-11, en yüksek sıcaklığın ise 14-15 derece dolaylarında olması bekleniyor.

Pazar gece saatlerinden itibaren sert esecek Poyraz ile birlikte Bodrum’da hafta ortasına kadar en düşük sıcaklığın 1-2, en yüksek sıcaklığın ise 9-10 derece dolaylarında olması bekleniyor.

Öte yandan güzel ve güneşli havanın etkisiyle ilçedeki birçok bölgede badem ağaçları çiçek açtı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu