GündemMagazinManşet

GÜLBEN ERGEN’DEN BARINAĞA ZİYARET

Gülben Ergen, Bodrum’da hayvan barınağını ziyaret etti. Ergen, ziyarete “pet shoplardan hayvan almayın, barınaklardan sahiplenin” mesajı verdi.

Bir süredir Bodrum’da yaşamını sürdüren Gülben Ergen, oğulları Atlas, Güney ve Ares Erdoğan ile birlikte Torba Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti. Çocukları birlikte barınaktaki kedi ve köpeklerle tek tek ilgilenen Ergen’e, Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu eşlik etti.

Çocukları ile birlikte barınağı ziyaret ettiği anları cep telefonu ile kayıt altına alan Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, şunları dile getirdi:

“Buradaki güzel hayvanları ziyaret ediyoruz. O kadar güzel bakılıyorlar ki. Füsun Hanım bizimle ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Burada tedavisi devam eden hayvanlarımız da var. Gözlerindeki hüzün o kadar belli ki. Kötü davranılmış ve burada bakıma alınmış. İyi ki bu barınaklar var. Ne güzel bir yer. Bir anne ile kızı da gelmiş, mama getirmişler. Biz de getireceğiz. Pet shoplardan hayvan almaya her zaman karşıyız. Hele böyle bir barınağı ziyaret ettikten sonra, buradaki bakımlarını gördükten sonra pet shoplardan parayla hayvan satın almaya hayır.”

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “Gülben Hanım bizim vasıtamızla barınağı ziyaret etti. Bir saatten fazla kaldılar, çocuklarına pet shoplara neden karşı olduğumuzu, bakımevindeki ve sokaktaki canların hepsinin aslında birer sıcak yuvaya ihtiyaçları olduğunu, sevgiyi, şefkati tane tane anlattı. Çocukların, ilgisi, sevgisi, duyarlılığı da görülmeye değerdi. Birlikte sürenin nasıl geçtiğini anlamadık ve tekrar buluşmak üzere ayrıldık. Büyük sanatçı Gülben Ergen’in barınak canlarına göstermiş olduğu duyarlılığa, örnek anneliğine ve kocaman yüreğine çok teşekkür ediyoruz. Diğer sanatçılara da örnek olması dileğiyle.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu