GündemManşet

BODRUM’A KAR YAĞDIRAN KERMES

KEFI YILBASI KERMESI BASLADI (32)Ortakent Yahşi’nin 12 ay açık mekanı Kefi’de düzenlenen Yılbaşı Kermesi’ne 45 stant ile katılan Bodrum’da yaşayan tasarımcı ve üreticiler, el emeği göz nuru birbirinden değerli ürünlerini sergilemeye başladı.

21-23 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan, 11.00 -18.30 saatleri arası 3 gün sürecek olan kermeste rengarenk stantlar ve stantları dolduran birbirinden özel ürünler, yeni yıl alışverişi yapmak isteyenler için keyifli bir alternatif sunuyor. Kefi İşletme Sahibi Ahmet Aras yaptığı açıklamada; “Bu kermesi, alışveriş ve eğlenceyi bir araya getirerek yeni yılı keyifli anılarla karşılamak için hazırladık. Alışverişin yanı sıra kışın sahilde keyif yapmak isteyenler; sahilde ateş, barbekü ve sıcak şarap keyfini yaşamak isteyenler için de farklı bir etkinlik oldu. Birbirinden güzel ürünleriyle Kermes’imizde yer alan tüm değerli tasarımcılara, üreticilere ve etkinliğimize ilgi gösteren ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum.” diyerek Bodrum’da bulunan herkesi Kermes’e davet etti.

Kefi Halkla İlişkiler Müdürü Meral Kurt ise yeni yıl hediyesi arayışında olanlar için Kefi Yılbaşı Kermesi’nin şık bir alternatif oluşturduğunu ifade ederek 7’den 70’e herkesin keyif alacağı bir etkinlik hazırladıklarını belirtti.

Kermes’te El Yapımı Tasarımlar, Hediyelik Ürünler, Süslemeler, Seramik, Çiçek, Kıyafet, Özel Yapım Reçeller, Patchwork Tasarım ve Karikatüristler yer alıyor. Sıcak Şarap, Barbekü, Çikolata, Pasta ve Geleneksel Gözleme – Börek gibi lezzetli ürünler de kermesi gezenlerin damak tadına hitap ediyor.

Christmast Pazarı şeklinde ve yeni yıl alışverişleri için uygun bir ortam sunan Kefi Yılbaşı Kermesi, çocukları da bol bol eğlendiren etkinliklerle şenleniyor. Kefi’nin geniş çimenlik alanında, Noel Baba’dan hediyelerle heyecan dolu bir ortam yaşanırken her gün saat 17.00’de ise kara özlem duyulan Bodrum’da, kar makinesi ile yağdırılan karlar ile hem çocuklar hem büyükleri kar sevincini tatma fırsatını buluyor.

Denizin kenarında, 2018’i keyifle karşılamak üzere hazırlanan Kefi Yılbaşı Kermesi, 23 Aralık Cumartesi günü saat 18.30’da sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu