EğitimManşetTeknoloji

Bodrum Bilsem Teknofest’de

Üç Proje ile Teknofest'de Yer alacaklar

Bu yıl 5. si düzenlenen, Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi 3 proje ile finallere katılmayı başardı.

Engelsiz Yaşam Teknolojileri Kategorisinde İBOT Takım Üyeleri Toprak CAN ve Batuhan ASLAN’ın “Görme Engelli Bastonu Görür mü?” projesi ile ve Tekno Doktorlar Takımı üyeleri Elif Mina GÜNAYDIN, Poyraz CÖMERT, Zeynep CANER, Asu Doğa KURTULUŞ’un “Akıllı Engelli Sandalyesi” Projesi ile Trabzon’da 5-7 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan TEKNOFEST yarışmalarına davet edildi.

Fishing Rod Takımında yer alan Ela GÜNGÖR, Derin YILMAZ ve Umut AŞIK’ın “Akıllı Balık Oltası” Projesi de 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize’de düzenlenecek İnsanlık Yararına Teknolojiler Sosyal İnovasyon Kategorisinde yarışacaklardır.

Tüm kategorilerin Proje Danışmanı Bodrum BİLSEM, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Süha AKKUŞ’u ve takım üyelerini tebrik eder; 30 Ağustos’ta Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST Türkiye’de Bodrum Bilim ve Sanat Merkezine başarılar dileriz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu