AsayişGündemManşet

HAİNLERİN SAKLADIKLARI SİLAHLAR BULUNDU

Marmaris'te ele geçen malzemelerFetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrılmasının ardından Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerin yakalanması için yürütülen çalışmalar sırasında dağlık bölgede güvenlik güçlerince yapılan arazi aramalarında çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.

Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada ele geçirilen malzemeler ile ilgili şu ifadelere kullanıldı:

“Bugün yapılan arazi aramalarında  daha önceki elde edilen silah, teçhizat ve malzemelere ilave olarak, 12 adet tüfek, 3 el bombası, 2 bağ launcher, 6 adet tabanca şarjörü, 21 adet tüfek sarjörü, 1 adet baretta tabanca, evrak ve dökümanlar, 2 adet flashbang, 1 adet gece görüş, 2 sırt çantası, 1 tane termal, 1 adet yüzbaşı rütbeli gömlek, 3 hücum yeleği,1 adet aksiyon kamera, 50 adet kutusunda 9 mm. fişek bulunmuştur.”

Çok sayıda özel eğitimli askerin karadan, havadan ve denizden arama çalışmalarını yürüttüğü operasyonlara aralıksız devam ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu