GündemManşetSiyaset

CHP İLÇE BAŞKANI SEYMEN MAZBATASINI ALDI

CHP_Yönetim_Mazbata (2)Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonucu yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Recai Seymen mazbatasını aldı.

6 Aralık Çarşamba günü Bodrum İlçe Seçim Kurulundan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Recai Seymen yeni dönemine başladı.

CHP Bodrum ilçe yönetimi olarak gerçekleştirecekleri ilk toplantıda görev dağılımını yapacaklarını belirten Başkan Recai Seymen;”3 Aralık’ta yaptığımız ilçe kongremizin sonucunda parti delegelerimizin teveccühü ile CHP Bodrum İlçe Başkanlığına yeniden seçildim. Çeşitli kademelerde ve her zaman hizmetinde olduğum partime, ülkeme ilçe başkanı olarak hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni yönetim kurulu olarak arkadaşlarım ve ben, gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız” dedi.

3 Aralık Pazar günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan ve Recai Seymen ile Tuna Işın’ın yarıştığı CHP Bodrum Olağan Kongresinde oy kullanan 391 delegenin 220’sinin oyu alan Recai Seymen yeniden CHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilmişti.

Recai Seymen Başkanlığı’ndaki CHP Bodrum’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Adalet Güler, Mustafa Yılmaz, Halil Karahan, Aysun Nüzhet Höbek, Başar Bıyıklı, Eray Karabağlı, Tayyar Gündoğan, Süleyman Karaca, Mehmet Kocabıyık, Nurgül Tarım, Rıfat Çağlar Serin, A. Engin Başol, Deniz Zor, Cüneyt Kocakaya, Levent Bıçakcı, Nevin Seda Dıngıl.

Yedek Yönetim;

Ender Taşören, Cihan Özaslan, Umut Özdoğan, Esma Irmak Başol, Celal Yavuz, Meral Özdeş, Cem Özkeskin, Mithat Özcan, Çetin Gültekin, Şeref Nur Oymak, Nadir Uysal, İmer Cansun Egemen, Ceyhun Yağcı, Celal Çiçek, Ahmet Değirmenci, Mert Erdoğan.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu