AsayişGündemManşet

FUHUŞ OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR…

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro AmirliğiBodrum’da yapılan fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu 6 hayat kadını yakalanırken, fuhuşa aracılık eden 3 Türk vatandaşı da gözaltına alındı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık bir aydır takip ettikleri hayat kadınlarına yönelik Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir apart otele operasyon yaptı. Operasyonda Kırgızistan, 2’si Kazakistan ve biri Türkmenistan uyruklu olmak üzere 6 hayat kadını yakalanırken fuhuşa aracılık ettikleri ve hayat kadınlarını taşıdıkları 1’i kadın 3 Türk vatandaşı gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanıp Muğla Göç İdaresi’ne yollanan kadınların İstanbul üzerinden ülkelerine gönderileceği bildirildi.

Gözaltına alınan 1’i kadın 3 Türk vatandaşı ise fuhuşa aracılık etmek suçundan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan yabancı uyruklu kadınları fuhuş yapması için Türkiye’ye yollayan yurtdışındaki bir kadın hakkında da interpol üzerinden yakalama kararı çıkartılacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu