GündemManşet

DEPREM MAĞDURLARINA BELEDİYE ELİ

Milas BelediyesiMilas Belediyesi depremde evleri zarar gören ailelerin yardımına koştu.

Yaz aylarından beri Gökova Körfezi ve Milas yakınlarında devam eden depremlerden evleri yıkılan ailelerin yardımına Milas Belediyesi koştu. Evler tamamen yeniden yapılarak ailelere teslim edilecek.

Milas’a bağlı Çiftlik ve Koru mahallelerinde evleri depremle tamamen yıkılan ihtiyaç sahibi ailelerin evleri Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Hizmet Birimi tarafından yeniden yapılıyor. Çalışmaların aralıksız sürdüğü evlerin bir an önce bitirilip soğuklar başlamadan ailelere teslim edilmesi planlanıyor.

Onların  hayır duaları bizim en büyük mutluluğumuz.

Milas Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Daha  öncede evi yanan,kullanılmaz durumda olan yada içinde yaşanmayacak durumdaki bir çok evin bakım ve tamirini yapıp  daha yaşanılır hale getirerek ailelerimize teslim ettik.Şimdide  Koru ve Çiftlik mahallelerimizde bölgemizde yaşanan depremlerden evleri zarar gören vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Acil Hizmet birimimiz ekipleri evlerde gerekli çalışmaları başlattılar. Kış aylarının iyi hissedilmeye başlandığı şu günlerde ailelerimizin çadırlarda kalmasına gönlümüz razı gelmezdi. Çalışmalarımızı bir an önce tamamlayıp vatandaşlarımıza yeni evlerini teslim edeceğiz.Ailelerden alacağımız hayır dualar bizim en büyük mutluluğumuz olacak ”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu