AsayişGündemManşet

MANGAL KÖMÜRÜNDEN ZEHİRLENDİ…

WhatsApp Image 2017-11-30 at 13.26.06Bodrum’da bir kişi evinde ölü bulundu.

Bitez Mahallesi Limonlu Cadde üzerindeki evinde yalnnız yaşayan 75 yaşındaki Korhan Bora isimli vatandaştan bir süredir haber alamayan yakınları ve komşuları durumu polise bildirdi.

Sabah saatlerinde Bora’nın yaşadığı eve gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri evin banyosunda şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk muayenede Bora’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı nezaretinde incelemeler yapan ekipler, banyoda yakılmış mangal kömürü olduğunu ve vücudunda darp cebir izine rastlanmayan Korhan Bora’nın mangal kömüründen çıkan gaz ile zehirlenmiş olabileceğini tespit etti.

Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Bora’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Muğla-Yerkesik Adli tıp Kurumuna gönderilecek.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu