GündemManşetSpor

SELANİK’TEN 16 MADALYA İLE DÖNDÜLER

bodrumspor-yuzme_takimiYunanistan’ın Selanik şehrinde yapılan 5. uluslararası Masterlar Yüzme Şampiyonasına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu yüzücüler şampiyonadan 16 madalya ile dönerken, başarılarını kulüp başkanı Rıza Karakaya ile paylaştılar.

Selanik’te düzenlenen yarışlar öncesinde ulu önder Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret eden sporcular burada saygı duruşunda bulundular. Selanik Posidonio Yüzme Havuzu’nda iki seans halinde yapılan yüzme yarışlarına B.B.Bodrumspor adına katılan İbrahim Demiröz, Zafer Olcay, Arda Akman ve Engin Çolpan yarışlardan toplam 16 madalya kazanarak Bodrum’a döndüler.

B.B.Bodrumsporlu yüzücüler 13 altın madalya, 2 gümüş madalya ve bir de bronz madalya ile B.B.Bodrumspor’un bayrağını yurtdışında başarı ile dalgalandırırken, sporcular başarılarını B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ile paylaştı. Gümbet’te bulunan B.B.Bodrumpor tesislerine gelen B.B.Bodrumspor Masterler Yüzme Takımı sporcuları, katıldıkları ve katılacakları yarışmalar hakkında kulüp başkanı Karakaya’ya bilgiler vererek, kendisine yüzme takımına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

B.B.Bodrumsporlu yüzücüler adına konuşan İbrahim Demiröz, ‘Hocalarımız Hülya Bilge ve Çetin Canbolat nezaretinde yaptığımız düzenli çalışmalarımızın karşılığını aldık, başarılarımız devam edecek’ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu