GündemManşetSpor

BODRUM’DA RENKLİ MARATON

pageTakım elbisesi ile koşanda vardı köpeği ile koşanda.. Genç yaşlı yaklaşık 900 kişi bu maratonda buluştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 2.’si düzenlenen “BodRUN Ultra Maraton” yarışlarının 100 Km koşusu gece 00.30’da başladı. Sabah saatlerinde ise diğer kategorilerde yarışlar yapıldı.

Ultra Maratonun ilk etabı gece yarısı Bodrum Belediye meydanından start aldı. Yerli yabancı yaklaşık 900 kişinin katıldığı etkinlik gündüz saatlerinde daha da renklendi.

4 kategoriden oluşan yarışlarda 100, 50, 23 ve 10 km. lik koşular gerçekleştirildi. 23 km. koşu etabının startını Bodrum Kaymakamı Bekir yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.

Etkinlikte Bahçeşehir Koleji öğrencisi yaklaşık 200 çocuk için ise özel bir etap oluşturuldu. Düşe kalka koşan çocukların yanı sıra bazı miniklere aileleri destek olurken bazılarını da sokak köpekleri ile birlikte koştu.

Maratona renk katan sporcuların ortak amacı ise insanlara sporu sevdirmekti. Bunlarda biri olan ve takım elbiseli koşucu olarak tanınan Sporcu Hüseyin Burgaz gazetecilere şunları söyledi:

“Amacımız, koşuyu sevdirmek, insanlara farklı kıyafetle koşabileceklerini göstermek istiyoruz.”

11 yabancı ülkeden ve Türkiye’nin farklı yerlerinden maratona gelen sporculara koşu sonrası madalya verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu