GündemManşetSpor

BODRUMSPOR HAZIRLIK MAÇINI 3 GOLLE KAZANDI

Bodrumspor_Afyon_hazirlik_maci (3)Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği hazırlık kampının ikinci hazırlık karşılaşmasında Halide Edip Adıvarspor’u 3-0 mağlup etti.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek B.B. Bodrumspor sezon öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere Afyonkarahisar kampına devam ediyor. Kamptaki ilk hazırlık maçında geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği TFF 3. Lig temsilcisi Tire 1922spor’a 1-0 mağlup olan B.B.Bodrumspor, ikinci hazırlık maçında ise geçtiğimiz sezon yine aynı grupta mücadele ettiği TFF 3. Lig temsilcilerinden Halide Edip Adıvarspor ile karşılaştı. B.B. Bodrumspor karşılaşmayı Çağrı Tekin, Agah Oktay Yılmaz ve Uğur Karakoç’un golleriyle 3-0 kazandı.

19 Ağustos Cumartesi gününe kadar Afyonkarahisar kampına devam edecek B.B. Bodrumspor üçüncü hazırlık karşılaşmasını Kahramanmaraşspor ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu