EkonomiGündemManşet

TOPTANCI HALLERİ MODERNLEŞTİ

toptancı halleri büyükşehirle daha güzel (8)büyükşehiMuğla Büyükşehir Belediyesi, 6360 sayılı yasa ile devri gerçekleştirilen toptancı hallerinde yaptığı çalışmalarla halleri daha modern ve güzel hale getiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 5 toptancı halinde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hal binalarında iyileştirme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, alt yapı, parke kaplama, istinat duvarı, güvenli ve temizlik işleri gibi bir çok alanda hizmet veriyor. Ortaca Toptancı hali ve diğer hallerde yürütülen temizlik çalışmaları ise hal esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ayrıca Fethiye Karaçulha Halinde daha önce lokanta olarak kullanılan binanın Büyükşehir Belediyesine teslim edilmesiyle birlikte yapılan çalışmalarla, bina cami olarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi hallerin devralındığı 2014 yılından bu güne kadar 2 milyon 500 Bin TL’lik yatırımla hallerin daha modern ve güvenli olması için düzenlemeler yapıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu