AsayişGündemManşet

ZEHİRLENEN TARÇIN ÖLDÜ

IMG_9345Bodrum’da bir kadın tarafından zehirlendiği iddia edilen ve 3 gündür veterinerde tedavi gören Tarçın isimli köpek bugün öğlen saatlerinde öldü.

Tarçın’ın sahibi Selim Turan köpeğinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Bodrum’da zehirli mamayı sokağa bırakarak köpeğin zehirlenerek ölmesine neden olduğu iddia edilen kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.  Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan sonra gülerek uzaklaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Zehirli mamayı yiyen Golden kırması 6 yaşındaki Tarçın isimli köpek 3 gündür veterinerde tedavi görmeye başladı. Fare zehri katılmış mamayı yiyen Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü. Ölümünü duyan Köpeğin sahibi Selim Turan gözyaşlarını tutamadı. Dişi olduğu öğrenilen Tarçın’ın eşi Kont ise üzüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Gümbet Mahallesi Gediz Sokakta iş yeri bulunan Selim Turan “Tarçın” isimli golden kırması köpeğini hareketsiz ve bitkin bir halde bulunca veterinere götürdü. Veteriner tarafından ilk müdahalesi yapılan köpeğin zehirlendiği ortaya çıktı. Hemen tedavi altına alınan Tarçın serum ve iğne verilerek müşaade altına alındı. 3 gün boyunca veterinerde tedavi gören Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü.

Köpeğinin nasıl zehirlendiğini öğrenmek için güvenlik kameralarını inceleyen Turan, bir kadının poşet içerisinde işyerinin önüne şüpheli hareketlerle mama bırakıp uzaklaştığını görünce şok oldu. Tarçın isimli köpeğinin ise sokağa bırakılan zehirli mamaları yediğini gören Turan, kamera kayıtlarıyla birlikte Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek kadından şikâyetçi oldu.

Serum verildikten sonra durumu iyiye giden Tarçın tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü.  Tarçını tedavi eden Veteriner Hekim Yasin ince “Dün çok iyiye gidiyordu. 48 saati atlatmıştık. Sabah kan kusmaya başladı. Dışkısında kan tespit ettik. Fare zehiri tüm organlara yayılmış ve iç kanama geçirmeye başlamış. Bugün öğlen vakti de köpeği kaybetti” ifadelerini kullandı.

Köpeğin sahibi Selim Turan ise Tarçın isimli köpeğinin öldüğünü anlatarak “2 gündür çok iyiydi veterinerde tedavi altındaydı. Bugün öğren saatlerinde öldüğünü söylediler. Biz bu işin peşini bırakmayacağız.  Emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikâyetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik. Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu