AsayişGündemManşet

KISKANÇLIK NEDENİYLE YAPMIŞ…

Bodrum AsayişBıçakla yaralama suçlamasıyla polis ekiplerince yakalanan 42 yaşındaki U.Ç. çıkarıldığı mahkemece “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki akşam Gümbet Mahallesi Zengin Hüseyin Sokak’ta meydana gelen tartışma sonrasında U.Ç. tarafından bıçaklanan kişi yaralandı.  Yaralandıktan sonra kendi imkanlarıyla bir taksiye binen kişi, taksinin yaklaşık 20 metre seyretmesinin ardından aracın önünü kesen U.Ç., tarafından tekrar bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Suç aletini atan şahıs, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Taksi ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne intikal ettirilen ve burada ameliyata alınan yaralının ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay yerinden ayrılan U.Ç.’nin yaşadığı yeri tespit eden polis ekipleri şüpheliyi burada gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu