GündemManşet

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

minik ogrencilerden baskan kocadona ziyaret (4)Anaokulu öğrencileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum’da faaliyet gösteren Özel Neşe Erberk Anaokulu’nun minik öğrencileri tarafından yapılan ziyarette öğrencilere anaokulunun kurucusu Öznur Şencan ve anaokulu öğretmenleri eşlik etti. 5-6 yaş grubundaki minikler Başkan Kocadon’a, belediye başkanı ve belediyelerin görevleri hakkında sorular sorarak bilgi aldı. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandıran Başkan Kocadon, miniklere öğütler vermeyi de ihmal etmedi.

Başkan Mehmet Kocadon, her şeyin başında sevgi ve saygı olduğunu ifade ederek, “Önce arkadaşlarınızı çok seveceksiniz ve onlara saygı duyacaksınız. Okumayı sevecek ve öğretmenlerinize her zaman saygı duyacaksınız. Okula gelip gitmekten büyük keyif alacaksınız. Bir şeyi ne kadar çok severek yaparsanız o kadar başarılı olursunuz. Arkadaşlarınızla iyi geçinin, öğretmenlerinize de fazla yaramazlık yapmayın.” dedi.

Ziyaret sonunda ise öğrenciler, yapmış oldukları “Mehmet Kocadon” temalı resimlerini Başkan’a hediye etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu