EğitimGündemManşet

VALİ CİVELEK, KÖYCEĞİZ’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUL AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Muğla Valisi Esengül Civelek,Muğla Valisi Esengül Civelek, Köyceğiz Özel Doruk Bilim Kültür İlk ve Ortaokulunun yeni binasının açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde Vali Civelek’in yanı sıra Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilçe protokolü, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri ile devam etti.

Törende yaptığı konuşmada eğitimin ülkemizin en önemli en öncelikli meselesi olduğuna dikkat çeken Vali Civelek, “Ülke geleceğine yatırım olarak değerlendirdiğim bu yatırımı, ilimize kazandıran okul kurucularına şahsım ve ilim adına teşekkür ediyorum. Nitelikli, donanımlı, iyi yetiştirilmiş insan gücüne sahip olmak çağın değişim, gelişim ve yeniliklerine uyum sağlamak, eğitimde kaliteyi yükseltmek, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Eğitim yatırımlarını fevkalade önemsiyoruz. Özel sektörün devletle sorumluluğu paylaşacak şekilde eğitime katkı sunmak üzere özel okullar açmasını da destekliyoruz. Bu konuda teşvik ve destekleme politikaları da yaşama geçirilmiştir” diye konuştu.

Vali Civelek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Kolejin sunduğu imkânlarla, çocuklarımızın, gençlerimizin; kaliteli, iyi bir eğitimle çağın bilgi, beceri ve yeteneklerine sahip, araştıran, düşünen, sorgulayan, özverisi yüksek, milli manevi değerlerimizi benimseyen aynı zamanda bir o kadarda evrensel değerleri özümsemiş donanımlı bireyler olarak geleceğe en iyi şekilde yetiştirilebileceklerine inancımız tamdır.  Özel Doruk Okulları yöneticilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine yeni binalarında sağlık, mutluluk başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyor, yeni binanızın ilimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Vali Civelek ve protokol üyeleri okulun açılışını yaptı.

Daha sonra okulu ve öğrenciler tarafından yapılan resimlerin yer aldığı sergiyi gezen Vali Civelek, okul bahçesine öğrencilerle birlikte günün anısına ağaç dikti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu