GündemManşetSpor

VOLEYBOLCU KIZLAR ANTALYA’YI EZDİ GEÇTİ

Bodrum Doğuş Spor KulübüVoleybol 2.Liginde Çağdaş Holding Ana sponsorluğuna bölgemizi temsil eden Bodrum Doğuş Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda güzel bir oyun sonucunda Antalya Şimşek Sporu 3-1 yendi.

Bodrum Doğuş Spor Kulübü ilk iki sette İlayda ve Hilal’in müdafaadaki kurtarışları, Aslı, Sinem ve Aycan’ın hücumdaki etkin oyunları ile 25-17 ve 25-18’lik skorlar ile 2-0 öne geçti. Üçüncü sette mücadeleyi elden bırakmayan Antalya Şimşek Spor Kulübü seti 25-23 almayı başardı. Dördüncü sette pasörlerden Selin’in etkili servisleri ve Selen’in etkili kurduğu oyuna Asena’nın blokladı eklenince takım seti 25-14 ve maçı 3-1 kazandı. Tribünleri Bodrum Doğuş Spor taraftarı doldururken galibiyetle takım 3 puanı hanesine yazdırdı. Bodrum Doğuş Spor Kulübü haftaya Deplasmanda Park Antalya Gençlik Sporla mücadeleye girecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu