GündemManşetSpor

HEDEF 3 PUAN…

Bodrumspor_Sivas_Hazirliklari_tamamladi (24)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Sivas Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Lig’de 11. hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda Sivas Belediyespor’u konuk edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor, karşılaşma öncesi son antrenmanını bu sabah Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdi. Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen B.B.Bodrumspor, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. Grubunda 11 puanla 12. sırada bulunan B.B.Bodrumspor ile 21 puanla 4. sırada bulunan Sivas Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Davut Dakul Çelik yönetecek. B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’da önemli maç öncesi yaptığı açıklamada taraftarlara seslenerek şunları söyledi;

” Biliyorsunuz 7 hafta üst üste kazanamadık. Bu süreçte Bodrumspor olarak güzel bir sınavdan geçtik. Biz hep şampiyonluklar yaşayan başarılara alışkın bir ekiptik, bu süreçte her zaman yanımızda olan başta belediye başkanımız olmak üzere taraftarlarımıza, hep bize moral veren Bodrum halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kötü süreci hep beraber atlatarak 2 galibiyet aldık ve şimdi yükseliş zamanı. Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden play-off potasındaki Sivas Belediyespor gelecek Bodrum’a. Ben bütün Bodrum halkını maçımıza davet ediyorum. Hep beraber ayağa kalktık, yine hep beraber yükselişe geçelim. İnanıyorum ki bu takım üst sıralara kısa aman içinde tırmanacak ve bize inanıp kötü günde yalnız bırakmayan kimseyi mahcup etmeyecek. Ben bütün Bodrum halkını tekrar tekrar maçımıza davet ediyorum.

B.B.Bodrumspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu