ÇevreEkonomiGündemManşet

ATM KABİNLERİNE TEPKİ

Bodrum-kumbahçe-atm-tepkiBodrum Belediye Gıda A.Ş. tarafından Kumbahçe Meydanına kondurulan ATM kabinleri çevredeki vatandaşların tepkisini çekti.

Bankalara kiralanarak Belediye Gıda A.Ş.’ye gelir sağlayacak olan ATM kabinlerinin kurulduğu noktalardan biri olan Kumbahçe Meydanı bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından, yerinin uygunsuz olduğu gerekçesiyle olumsuz karşılandı.

Meydanda bulunan Atatürk büstü ile çocuk parkının arasına yerleştirilen 4 ATM’lik kabin çirkin görüntüsüylede dikkat çekiyor.

Bölgede yaşayan Sait Özakay isimli vatandaş ATM kabininin konulduğu yere tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:
“Tam Atatürk büstünün yanında. Çok güzel bir meydan yapıldı ama ne bu meydana yakışıyor ne de Kumbahçe Mahallesine yakışıyor. Belediye Gıda A.Ş. para kazanmak için buraya dikmiş. Yalnız burası yeri değil. Kendilerine başka yerde gösterdik, mahalleli olarak ikaz da ettik ama yapılan bir şey yok. Kumbahçe Mahallesi halkı olarak bunun derhal buradan kaldırılmasını istiyoruz. Belediye Gıda A.Ş. para kazanacaksa başka yerden kazansın” dedi.

Bodrum’u güzel tutmak içi ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özakay, üç beş kuruş para için bunların yaşandığını ifade etti.

Konu hakkında Belediye Başkanlığına dilekçe ile müracaat ettiklerini ifade eden bölgedeki esnaflarda durumdan rahatsız olduklarını söylediler.

Benzer ATM kabinlerinden birininde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Mahfel Kafe’ye kurulduğu görüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu