GündemManşetSpor

BODRUMSPORLU YÜZÜCÜLER ADANA’DA GURURLANDIRDI

odrumspor MAster Yüzme TakımıAdana Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ettiği 1’inci Uluslararası Seyhan Baraj Gölü Açık Su Yüzme Yarışması için geçtiğimiz gün Adana’ya giden B.B. Bodrumspor Master Yüzme Takımı, her yaş gurubunda dereceye girerek, Bodrum bayrağını şampiyonluk kürsüüsünde dalgalandırdılar.

Bodrumspor Yüzme Branşı Antrenörü Hülya Bilge’nin eşlik ettiği Bodrumspor MAster Yüzme Takımı sporcuları, 4 ülkeden 250 sporcunun katıldığı 2 ve 5 kilometrelik parkurlarda Cumhuriyet için kulaç attı. Zafer Olcay, İbrahim Demiröz, Binnur Doruk, Çetin Canbolat, Arda Akman, Barbaros Gunes, Defne Arcan ve Toyga İçözü’nün Bodrum’u temsil ettiği yarışların sonunda master yüzücüler katıldıkları kategorilerin kendi yaş guruplarında aldıkları Üç birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük kupasını Bodrum’a kazandırdılar. Yarışların sonunda ayrıca 60 yaş üzeri yüzücülere plaket takdimi yapılırken Bodrumspor MAster Yüzücülerinden Zafer Olcay ve İbrahim Demiröz de plaketlerini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek’ten aldılar.
Antrenmanlarına Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzu’nda sürdüren MAster Yüzücülerin bir sonraki rotasında ise Yunanistan’ın Selanik Kentinde düzenlenecek olan kısa kulvar yarışları var.

Sonuçlar şöyle:

Birincilik Kürsüsü

İbrahim Demiröz (2K) 65-69 yaş kategorisinde

Binnur Doruk (2K) 55-59 Yaş Kategorisinde

Defne Arcan İçözü: (2K) 40-44 Yaş Kategorisinde

İkincilik Kürsüsü

Zafer Olcay: (2K) 65-69 yaş kategorisinde

Toyga İçözü: (2K) 45-49 Yaş Kategorisinde
Üçüncülük Kürsüsü

Arda Akman (5K) 40-44 Yaş Kategorisinde

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu