GündemMagazinManşetMekan

CALİPOO BODRUM SİZLERİ BEKLİYOR…

Bodrum’da açılışı yapılan Calipoo Bodrum misafirlerini bekliyor. Ünlü Sunucu alp Kırşan’ın da katıldığı açılış programı renkli anlara sahne oldu.

Zeynep Kırşan ve Bihter Başaran’ın ortak olarak Ortakent Mahallesi Kemer Mevkiinde mekanın açılışına, ünlü sunucu Alp Kırşan, Bodrum Mutfak Mobilya sahibi Mustafa Güneri ile eşi Fatoş Güneri’nin yanı sıra, Gürkan Topan ile eşi, Bülent- Zeynep Ertekin, Serdar-Nesrin çiftçi, Aybala Akıl, Ağıt- İpek Turan, Ali-Sadife Akdolu ve birçok davetli katıldı.

Cıvıl cıvıl çocuk sesleri arasında, rengarenk balonlar ve tadı doyum olmayan pastalarla geçen açılış etkinliğinde davetliler mekanı inceleyerek yetkililerden bilgiler aldılar.

Zeytin ağaçlarının arasında, yemyeşil doğasıyla özenle seçilen ve özenle hazırlanan mekanda, -Baby showerlar, çocuklar doğum günü partileri, Diş buğdayları, kız mi erkek mi partileri,  çocuklar için workshoplar etkinlikleri kısacası  anne ve çocuklarını içeren partiler ve değişik programlar düzenlenecek.

Zeynep Kırşan ve Bihter Başaran yaptığı açıklamada, amaçlarını çocuklar için farklı aktivitelerin yer aldığı bir olması, çocukların eğlenip kaliteli zaman geçirirlerken annelerin de dinlenerek hoş sohbetlerle vakit geçirmeleri sağlamak olduğunu ifade ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu