GündemManşet

SITKI KOÇMAN ANILDI…

BSN2Hayırsever üniversiteye yaptığı maddi katkılar ile bilinen ve üniversiteye ismi verilen Sıtkı Davut Koçman vefatının 12. yılında Üniversite AKM B salonunda düzenlenen program ile anıldı.

Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Sıtkı Koçman Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Naci Parmaksız, Sıtkı Davut Koçman’ın kızı Okşan Koçman,  öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Vali Civelek beraberindeki heyetle Sıtkı Davut Koçman fotoğraf sergisinin açılışını yaparak sergiyi gezdi.

Anma programında konuşma yapan Vali Civelek, şunları söyledi:“Hepinizin bildiği üzere çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmanın en önemli unsuru eğitimdir. Ülkemizin büyümesi, gelişmesi, ilerlemesi, kalkınması gerek bölgesel gerekse küresel ölçekte gelişmiş ülkelerle rekabet edilebilirlik gücü nitelikli insan kaynağımız ile mümkündür. Üniversitemiz saygın, güçlü akademik kadrosu, kaliteli ve nitelikli eğitimi ile içinde bulunduğumuz bilgi çağında, bilgi çağının gereklerine uygun bir şekilde gençlerimizi en uygun şekilde yetiştirerek geleceğe hazırlamaktadır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, kentin sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayan itici bir güçtür.  MSKÜ ile haklı gurur duymamıza vesile olan üniversitemizin hamisi değerli hayırseverimiz, eğitim sevdalısı, eğitim tutkunu, gençlerimize ve bizlere rol model, örnek insan Sıtkı Davut Koçman’ın aramızdan ayrılışının 12. yılında onu bir kez daha rahmetle, saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu