GündemHayatMagazinManşet

ÖNCE NÜFUS MÜDÜRÜNÜ SONRA FATMA GİRİK’İ ÖLDÜRDÜLER!!!

Bilinçsiz sosyal medya kullanıcılarının, sosyal medya hesaplarında sürekli birilerinin öldüğüne dair yapılan asılsız paylaşımlar pes dedirtti.

Daha pek çok ünlü ismin hayatını kaybettiğine dair yapılan sosyal medya paylaşımlarına Bodrum’da da bazı kendini bilmezler ayak uydurdu. Günlerdir hastanede tedavi gören Bodrum İlçe Nüfus Müdürünün öldüğüne dair yapılan sahte paylaşımlara bugün bir yenisi daha eklendi.

Sabah saatlerinde, facebook üzerinden yayılan bir paylaşımda, Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik’in hayatını kaybettiği yazıldı. Bilginin doğruluğunu teyit etmeden, hiç bir yerel yada ulusal haber sitesine bile bakma zahmetinde bulun mayan bir takım kullanıcılar bu kirli bilgiyi hızla yaydı.

Bazı duyarlı kişiler ise öncelikle Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya’dan ve usta sanatçı Girik’e yakın isimlerden yada bölgedeki gazetecilerden bilginin doğruluğunu araştırdı.

İşin doğrusunu öğrenen vatandaşların yapılan asılsız paylaşımlara da  tepkiler de gecikmedi. “Maalesef ölüm haberini herkese yapıyorlar. Yıllar önce rahmetli zeki Müren. Beyefendi. Aynısı yaptılar.”, “FATMA GİRİK çok şükür hayatta ve de yaşıyor. Öldü haberlerini çıkarıp yayanları da Allah bildiği gibi yapsın. Biraz akıl kullanmak hiç zor değil! Kullanın #fatmagirik” yapılan paylaşımlardan sadece bir kaçı.

Bu arada, İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Güner’in tedavisi hastanede devam ederken ünlü oyuncu Fatma Girik’de Torbadaki evinde istirahat ediyor…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu