GündemManşetSpor

TARAFTARA ŞOK YASAK!

Bodrumspor_taraftara_sok_yasak (11)Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un bu hafta Düzcespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya Bodrumsporlu taraftarlar alınmayacak.

Bodrumspor taraftarları Düzce il güvenlik kurulunun aldığı karar sonrası şok yaşarken verilen karara tepki gösterdiler. Bu sezon tüm deplasmanlara giderek, gittikleri tüm deplasmanlarda rakip taraftar gruplarıyla dostluk kurarak örnek bir davranış sergileyen Bodrumsporlu taraftarlar alınan bu karar sonrası ilk kez bir deplasmana gidemeyecek.

NEDEN YASAKLANDI?

Bodrumspor taraftarına verilen yasak taraftarları şok ederken, verilen yasağın ilk devre Bodrum’da oynanan ve B.B. Bodrumspor’un 6-2 kazandığı karşılaşmadan sonra Düzce’de yapılan yanlış algıdan kaynaklandığı sanılıyor. B.B. Bodrumspor ile Düzcespor arasında oynanan karşılaşmada maçın atmosferi gereği bazı oyuncular arasında kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. Futbolcular arasında yaşanan gerginliğin dışında hiçbir kötü olayın yaşanmadığı karşılaşma sonrası Düzcesporlu bazı futbolcular Düzce’de yaptıkları açıklamalarda çok kötü bir atmosferle karşılaştıklarını, herkesin küfür ettiğini, ve hatta kendilerine saldırıldığını iddia etmelerinden ötürü Düzce’de Bodrumspor için kötü bir algı yaratıldığı ve bu nedenle Düzce il güvenlik kurulunun Bodrumsporlu taraftarlara deplasman yasağı getirdiği öğrenildi.

BODRUMSPOR’U KABUL ETMEDİLER

Yaşanan tüm bu iddialara rağmen Bodrumspor yönetimi sakinliğini korurken, Bodrumspor’a Düzce’de bulunan otellerden de yer verilmediği öğrenildi. Bodrumspor yönetiminin yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen  Düzce’de kalmak istediği ancak Düzce’de bulunan otellerin Bodrumspor’a yer vermemesinden dolayı Bodrumspor’un Bolu’da kalacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu