GündemKültür SanatManşet

MARKA KENT BODRUM PROJESİ BAŞLIYOR…

NDM Ajans & Organizasyon tarafından Bodrum için özel bir proje hazırlandı.

Ülke turizminin en özel yerleri arasında olan Bodrum’un bilinci ve kent markalarının ülke vizyonuna doğru bir proje ile sunmanın en büyük hedef olduğu ‘Marka Kent Bodrum Projesi’ büyük hedefler ile yola çıkıyor.

‘Marka Kent’ projesi ile Bodrum ve markalarının Türkiye ve Dünya’ya tanıtılması adına bir tasarı özelliği taşıyor. Bodrum markaları ve sanat etkinlileri ile başlayacak olan projemiz daha sonra turizm fikriyle daha geniş alanda devam edecek.

NDM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Marka Kent Bodrum’ projesi, sıradan bir kavram değildir. Bu proje Bodrum’un kendiliğinden markalaşan bazı değerlerini öne çıkararak kenti yurt içi ve yurtdışında cazibe merkezi haline getirmek için hayata geçmiş bir ‘vizyon’ bir projedir. Bu proje Bodrum’un geleceğine atılan bir adım, önüne açılan bir ‘ufuk’tur. Marka Kent Bodrum projesinin amacı; öncelikle Bodrum’un diğer kentlerden farklılaşan değerlerini ön plana çıkararak adından söz ettirecektir. Bu sürecin ardından Bodrum’a ‘Markalaşma bilincini yerleştirmek’ ve bu yönde planlı bir gelişim sürecini hayata geçirmek planlanmıştır.”

Proje kapsamında, Marka Kent Bodrum Ödül Töreni, Marka Kent Bodrum Kültür ve Turizm Zirvesi, Bodrum Markalarının standlarının açılması, Paneller, Söyleşiler, Ünlü isimlerin Bodrum’da ağırlanması, Tiyatrolar, Konserler, Eski ve yeni Bodrum fotoğraf sergisi, Halk oyunları gösterileri, Bodrum yemekleri lezzet standları ve Yemek yarışmaları düzenlenecek.

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Marka Kent Bodrum ödül töreni 11 Mayıs günü Azka Otel’de gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu