AsayişGündemManşet

POLİSTEN HUZUR UYGULAMALARI

Bodrum İlçe Emniyet MüdürlüğüBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce gece saatlerinde düzenlenen huzur uygulamalarına 150 polis katıldı.

Bodrum’un girişini çıkışını tutan Asayiş, KOM,TEM ve Trafik polisi ekipleri tüm araçlar üzerinde polis köpeği eşliğinde arayarak, umuma açık yerlerde aramalar yaptı.

Bodrum merkezi başta olmak üzere Gümbet ve Yalıkavak Mahallerinde icra edilen uygulamalar sonucundan 979 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Polis ekipleri eğlence mekanlarına da baskın düzenleyerek işyerlerini kontrol etti.

İlçe girişinde bulunan Torba polis uygulama noktasından ise narkotik köpeği “Molly” ile araçlarda uyuşturucu madde arandı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ise uygulamalara katılarak incelemelerde bulundu. 2 saat süren aramalar sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan 5 kişi gözaltına alınırken, bir araçta bulunan 9 mm çapındaki ruhsatsız silaha el konuldu. Uygulamalar sırasında 3 araç sürücüsüne de işlem yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu