GündemManşetSpor

HATAY’A 4 ÖNEMLİ EKSİKLE GİDİYOR

Bodrumspor_Hatayspor_Hazirliklari (44)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da 4 önemli eksik var.

B.B.Bodrumpor’da Çağrı Tekin ve Agah Oktay Yılmaz’ın tedavileri sürerken, kaptan Erkan Değişmez ve Tolga Deniz’in yapılan sağlık kontrollerinden sonra bu haftaki Hatayspor deplasmanında oynayamayacağı öğrenildi.

Çağrı Tekin’in tedavisi sürerken, Agah Oktay Yılmaz bu hafta başından itibaren takımdan ayrı çalışmalara başladı. Agah Oktay’ın önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışması beklenirken, yaklaşık 2 hafta sonra forma şansı bulması bekleniyor. Kaptan Erkan Değişmez’in yapılan sağlık kontrolünde ise sağ ayak bileğinde bağ yaralanması olduğu, Tolga Deniz’de ise sağ ayakta menisküs yırtığı tespit edildi. Her iki oyuncunun da yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken, B.B.Bodrumspor bugün Çağrı Tekin, Erkan Değişmez, Tolga Deniz’in katılmadığı tek antrenmanla günü tamamladı.

B.B.Bodrumspor kafilesi yarın (Cumartesi) Bodrum’da gerçekleşecek antrenmanın ardından Pazar günü deplasmanda oynanacak Hatayspor maçı için Hatay’a hareket edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu