AsayişGündemManşet

PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYONLARA İLİŞKİN VALİLİKTEN AÇIKLAMA

muğla'da pkk-operasyonu-Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz İlçelerinde PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarla ilgili Valilikten yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bölücü terör örgütü PKK’nın Ege ve Akdeniz bölgelerimize sızma girişimi çerçevesinde, bir süre önce ilimize sevk ettiği terörist unsurlar ile yardım-yatakçılar, güvenlik güçlerimizin ortaklaşa gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucunda, eylem-etkinliklerini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirilmişlerdir. Yapılan operasyonel faaliyetler kapsamında; 6 terörist sağ, 6 terörist ölü olarak ele geçirilmiş olup, 1 teröristi yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. Ayrıca; söz konusu teröristlere yardım-yataklık yapmak için bölgemiz dışından gelen 6 şüpheli de yakalanmıştır. Sağ olarak ele geçirilen teröristler ile yardım-yatakçıların tamamı tutuklanarak ceza evine konulmuşlardır.

İlimiz genelinde kamu düzeni, asayiş, huzur ve güven ortamının devamı amacıyla; dikkatli, duyarlı ve özverili çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu