GündemManşet

MİLAS 4. ZEYTİN HASAT ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

milas-zeytin hasadıBu yıl 25 / 26 Kasım’da yapılması tasarlanan 4. Milas Zeytin Hasat Şenliğinin hazırlıkları sürüyor. 

Milas’ta bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Zeytin Hasat Şenliği’nin hazırlıkları sürüyor. Şenlik düzenleme komisyonunun hazırlıkları gözden geçirmek amacıyla MİTSO’da yaptığı toplantıda bu yıl şenlikte yapılacak yenilikler değerlendirildi.

Milas’ta zeytin ve zeytinyağı üreticisinin bilinçlendirilmesi, Milas zeytin ve zeytinyağının tanıtımının yapılması amacıyla yapılmakta olan Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin dördüncüsü bu yıl 25 / 26 Kasım tarihlerinde yapılacak. Hazırlıkların gözden geçirilmesi, bu yıl şenlik programında yapılacak yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla MİTSO’da şenlik düzenleme komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıya Milas Kaymakamlığı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milas Belediye Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ziraat Odası, Milas Bodrum Havalimanı Turizm Danışma Bürosu, Milas Kent Konseyi, TÜRSAB Bodrum Şubesi, Zeytin Dostu Derneği, Sınır Tanımayan Şefler Derneği, Atatürk Meslek Teknik Lisesi, Özen Zeytinyağı Fabrikası ve Özel Milas Özge Okulları temsilcileri katıldılar.

Komisyon toplantısında bu yılki Zeytin Hasat Şenliği hazırlıkları gözden geçirilirken şenlikte yapılacak yenilikler değerlendirildi. Komisyon toplantısında ayrıca şenliğin bütçesinin karşılanması için sürdürülen çalışmalara kısa sürede tamamlanması kararlaştırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu