AsayişGündemManşet

KÖYCEĞİZ’DE 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

köyceğiz-teröristler çatışmaKöyceğiz ilçesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilirken, 2 kişinin yakalanması için operasyon sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, alınan istihbarat doğrultusunda harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda oldukları tespit edilen 7 kişilik PKK’lı terörist grubuna yönelik ortaklaşa operasyon başlattı.

Bölgede yaşanan sıcak temas sonrası çıkan çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilirken, 2’sinin daha yakalanması için operasyonlar devam ediyor. Çatışmada bir askerin de ayağından hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Bölgeyi çembere alan Muğla Zıpkınlar Komando Taburu ile Bornava Komando Tugayı ve Polis Özel Harekat ekiplerinin operasyonunun sürdüğü kaydedildi. Bölgeye hava destekli operasyon devam ediyor.

Öte yandan, önceki gün Seydikemer İlçesi yakınlarında yol kontrolünde 4 terörist ve 3 işbirlikçisi yakalanmıştı.

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA….

Konu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu teröristlerin Suriye’nin Lazkiye ilçesinden lastik botlar ve teknelerle bölgeye sızdığını söyledi. Ege ve Akdeniz’e sızan terörist grupların turistik tesislere saldırmayı hedeflediğini belirten Soylu güvenlik güçlerimizin gerekli tedbirleri aldığını ve operasyonların sürdüğünü ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu