GündemManşetSpor

KEÇİÖRENGÜCÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bodrumspor_kecioren_hazirliklari (20)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da Keçiörengücü hazırlıkları başladı.

B.B.Bodrumspor 7. hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda konuk edeceği Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı. Grupta 16 puan ile yenilgisiz lider bulunan Keçiörengücü ile 8 Ekim Pazar günü karşılaşacak B.B.Bodrumspor Salı günü gerçekleştirdiği tek antrenman ile önemli karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Omuz köprücük kemiği kırılan ve ameliyat olan Agah Oktay yılmaz ile Afjet Afyonspor maçı sonrası yapılan sağlık kontrolünde ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Çağrı Tekin’in dışında takımda eksik bulunmazken, B.B.Bodrumspor Çarşamba gününü de çift antrenman ile tamamlayacak. Keçiörengücü maçı öncesi son antrenmanını Cumartesi günü gerçekleştirecek B.B.Bodrumspor’da hedef; taraftar önünde 3 puan alarak şanssız kötü gidişe dur demek.

8 Ekim Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 15.30’da çalacak.

MASTERLERDEN BAKLAVA DOPİNGİ

Bodrum Belediyesi Masterler takımı B.B.Bodrumspor’un Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleşen antrenmanını ziyaret ederek takıma baklava ikramında bulundu. Takımın şansız şekilde mağlubiyetler aldığını belirten masterler oyuncuları B.B.Bodrumspor oyuncularına inandıklarını ve şansız kötü gidişe Keçiörengücü maçı ile dur diyeceklerine inandıklarını belirterek önemli karşılaşma öncesi başarılar dilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu