GündemManşetSiyaset

İbrahim Bilgi Görevi Devraldı

MHP Bodrum’un Yeni İlçe Başkanı Belli Oldu

 

Bahattin Kul’un istifasıyla boşalan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na, genel merkez tarafından İbrahim Bilgi atandı.

Bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından MHP Bodrum ilçe yönetimi feshedilmiş, İlçe Başkanı Bahattin Kul istifa etmişti. Bu gelişmelerden sonra MHP Bodrum Genel Merkezi, eski Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’yi yeni Bodrum İlçe Başkanı olarak atadı.

Ankara’da görevi devralan evli, 3 çocuk babası 50 yaşında ki İbrahim Bilgi, yeni yönetim kuruluyla birlikte göreve başladı.

BODRUM’UN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

28 yaşında Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olarak 1999 yılında Gündoğan’da seçilen, 15 yıl boyunca belediye başkanı olarak Gündoğan ve Bodrum’a hizmet eden MHP Bodrum’un yeni İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, bayrağına, devletine, milletine, Atatürk’e bağlı olan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu, Bodrum için çok çalışacaklarını söyledi. Bilgi, Bodrum’un sorunlarını çok yakından bildiklerini belirterek; “özenle oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte Bodrum için çok çalışacağız. Bodrum’un bugünü dışında geleceğinin de çok önemli olduğunu biliyoruz. Doğru bir çalışmayla Bodrum’un geleceği için çalışacağız. Bodrum’da siyaseti Bodrum için yapacağız. Çok yakında yeni yönetimimizle birlikte Bodrumlu hemşehrilerimizin huzurunda olacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu