AsayişGündemManşet

YEDİLER İÇTİLER BİRDE YAKMAYA ÇALIŞTILAR…

Bodrum’da bir evde 3 gün alem yapan ve evi soyan 5 genç, giderken evi yakmaya çalıştı.

Farilya Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Baki Bozbey, ailesi ile birlikte İstanbul’a gitti. O esnada eve giren 3’ü 18 yaşından küçük 5 genç, Bozbey ailesinin evine girdi. 3 gün alem yapan, evin içerisinde ateş yakan gençler, evi savaş alanına çevirdi. Evden para, 10 kilo zeytinyağı, içki, güneş gözlüğü, saat ve yorgan alan 5 kişi, iddiaya göre evden ayrılırken evi yakmaya çalıştı.

Komşularının haber vermesi üzerine İstanbul’dan Bodrum’a gelen aile, büyük bir şok yaşadı.

Olayla ilgili konuşan ev sahibi Baki Bozbey, “Bu normal bir hırsızlık olayı değil. Biz İstanbul’a gitmiştik. Bu mahallenin gençleri evimize girmişler, evi talan etmişler. Delmişler, deşmişler, koltukları yakmışlar. Evi yakmaya çalışmışlar ama yanmamış. Yatak odasında zemin rabıta. Onu yakmaya çalışmışlar. Tablet bilgisayarı klozetin içine atmışlar. Duvarlar yakılan ateşten is olmuş. Bu gençlerden 3 tanesi 18 yaşından küçük, 2 tanesi 18 yaşından büyük. Adliyeye sevk edildiler, serbest kaldılar. Evde 10 kilo zeytinyağı, içkilerimiz, güneş gözlüğü, saat, yorgan almışlar. Ayrıca evde 150-200 TL, 700-800 Avro, 300-400 Dolar vardı, onları da almışlar.” dedi.

Eve giren gençlerin nasıl tespit edildiğini de anlatan Bozbey, “Burada içkileri içerken çektikleri görüntüleri paylaşmışlar. Evi temizlemek için gelen kadınlardan biri paylaşılan fotoğrafları görmüş, evi tanıdı. O şekilde ihbar ederek yakalandılar. Gençlerden bir tanesini tanıyorum, karşı komşumun çocuğu. Aramızda herhangi bir husumet yok. Annesi, babası 8 senedir arkadaşımız. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri evde 3-4 saat çalıştı.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu