GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, AFYONSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bodrumspor_Afyonspor_hazirliklarini_tamaladi (9)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Afjet Afyonspor hazırlıklarını tamamladı.

B.B.Bodrumspor yarın(Perşembe) 5. hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda konuk edeceği Afjet Afyonspor hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz sezon 3. Ligdeki grubundan şampiyon olarak 2. Lige yükselen ve B.B.Bodrumspor’un Bölgesel Amatör Lig’de namağlup şampiyon olduğu sene B.B.Bodrumspor’un arkasından ikinci olan Afjet Afyonspor ile B.B.Bodrumspor’un oynayacağı karşılaşmanın baştan sona heyecanlı geçmesi bekleniyor. B.B.Bodrumspor’da Amed Sportif maçında omuz köprücük kemiği kırılan Agah Oktay Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmazken, takımın Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği son antrenmanda futbolcuların hırslı ve mücadeleci tavırları dikkatlerden kaçmadı.

B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’da yaptığı açıklamada çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Takımımızın ikinci lige alışma devresi yavaş yavaş bitiyor. Biz takımımıza güveniyoruz ve oyuncularımızda kendine güveniyor. Amed deplasmanından 1 puanla döndük ve inşallah evimizde de 3 puan alacağız. İyi rakiplere karşı iyi oynama geleneğimizi sürdürerek üst sıralara doğru tırmanacağız. Ben bütün Bodrum halkını Perşembe günü Bodrum Şehir Stadı’nda Bodrumsporumuza desteğe bekliyorum. Ayrıca stadımızın eksik olan kısımları da tamamlandı. Ben belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar söylüyorum, Perşembe günü oynayacağımız Afyon Afjetspor maçı bizim için çok önemli, bu yüzden tüm Bodrum halkını bu maçta takımımıza desteğe davet ediyorum”.

28 Eylül Perşembe 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Gökçen Öztürk yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu