Manşet

Müteahhitler Dernek Kurdu

Bodrum Müteahhitler Derneği Başkanı Öztürk Oldu

 

Bodrum’da tüm sektörler gibi inşaat işverenleri ve yüklenicileri bir araya gelerek “Bodrum Müteahhitler Derneği”ni kurdular. İlk kuruluşta, oy birliği ile Neva Prestij Yapı ve Troyan Savunma Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mehmet Öztürk 5 yıllığına başkan olarak seçildi.

Derneğin kurulması için bir araya gelen katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bodrum Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, çalışma faaliyetleri ve hedefleri hakkında şunları söyledi:

“İlçemizde İnşaat faaliyetlerinin yoğunluğu nedeni ile devlet organları, belediyemiz ve diğer sivil toplum örgütleri ile bağ kurabileceğimiz bir organizasyon eksikliğimiz söz konusuydu, şimdi bir araya geldik. Başlıca amaçlarımız; daha önce yaşanan büyük yangınlarda iş makinelerimizi bir araya gelerek değil bireysel olarak yangın bölgesine ve depremde yine deprem bölgesine organizasyon eksikliği ile sevk etmiştik. Olası afet durumunda bu araç sevki konusunda organize olmayı sağlayacağız. Bodrum’da hafriyat kamyonu problemi olduğunun bilincindeyiz. Milas bölgesindeki döküm alanlarına döküm yapılması istendiğinden dolayı Bodrum yollarında trafik yoğunluğu ve dökülen hafriyat atıklarıyla yol kirliliği ve yolların çökmesine neden oluyor. Yol güvenliği riskleri en aza indirmek ve kazalarını önlemek için ilçe içinde hafriyat malzemesinin geri dönüşümle, yol malzemesine çevrilmesini sağlayacağız. Her türlü zorluklarda üyelerimizin yanında olup aynı zamanda sektörümüzü disiplin altına alıp kaçak ve çirkin yapılaşmaya önce kendimizce önlemler almaya çalışacağız. Bodrumun daha yaşanır bir yer olması için bizde mücadele edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu