EkonomiGündemManşet

MİTSO MAHALLE MUHTARLARIYLA EL ELE

MİTSOReşit Özer başkanlığındaki MİTSO yönetimi, son dört yıllık dönemde Milas’ın mahalle muhtarları ile işbirliği yaparak Ramazan aylarında toplam 3 bin 868 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı yaparken yine muhtarlar ve okul müdürlükleriyle işbirliği yaparak 3 bin 47 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık ayakkabı, kışlık mont veya bot yardımında bulundu. 2017 / 18 Öğrenim Yılı için yine ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 35 bin lira tutarında kışlık mont veya bot yardımı yapılacak.

Reşit Özer başkanlığındaki Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Üye Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı, Soner Çamlıbelen ve Ömer Eliş’ten oluşun MİTSO yönetimi, Milas Muhtarlar derneğinde Dernek Başkanı Mehmet Çoban ve dernek yöneticisi muhtarlarla görüştü. Muhtarların dileklerini ve önerilerini not eden MİTSO yöneticileri, yeni öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olacaklarını belirterek muhtarlardan mahallelerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin adlarını ve ihtiyaçlarını bildirmelerini istedi.

MİTSO Yönetiminin Muhtarlar Derneği Ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda yönetiminin çalışmalarını anlattı. MİTSO’nun TOBB işbirliğinde bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtacaklarını söyledi. Reşit Özer “Mahallelerinizde ihtiyaç sahibi öğrenciler var ise ve neye ihtiyaçları var ise bize bildirin. Biz de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapalım. Yönetimimizin görev yaptığı yaklaşık dört yıllık dönemde siz değerli muhtarlarımızla ve okul müdürlükleriyle işbirliği yaparak 3 bin 47 öğrencimize yardım elimizi uzattık. Öğrencilerimizin kışlık mont, kışlık ayakkabı veya bot ihtiyaçlarını karşıladık. Ayrıca maddi yönden zor durumda olan başarılı öğrencilerimize burs yardımı da sağladık. Bu dört yıllık süreçte 80 öğrencimize burs verdik” dedi.

Reşit Özer, Ramazan aylarında da muhtarlarla işbirliği yaparak dört yıl içinde toplam 3 bin 868 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımında bulunulduğunu anlatarak “Biz her zaman siz değerli muhtarlarımızla işbirliği içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sonuçta hepimizin ortak dileği Milas’a daha çok hizmet” dedi.

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban da MİTSO Yönetim Kurulunun ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek “Biz her zaman MİTSO yönetiminden, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer’den her zaman yakın ilgi gördük. Bu nedenle kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Milas’ı ilgilendiren her konuda, her sorunda biz MİTSO’yu, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer’i hep yanımızda görüyoruz. Bizler Milas’ta sivil toplum kuruluşları olarak el ele verirsek başaramayacağımız iş yoktur. Fakat bizim de bir araya gelmemiz gerekiyor; bizim de sivil toplum kuruluşları olarak bir güç birliği oluşturmamız gerekiyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu