GündemHayatManşet

DENİZİN AMAZONLARI ÇOCUK İSTİSMARINA DİKKAT ÇEKTİ

Uluslararası Kadınlar Yelken HaftasıDünyaca ünlü merhum sanatçımız Barış Manço’nun eşi Lale Manço Ahıskalı, kadınlar ve çocukların gelecek mücadelesine desteğini, her geçen gün arttırıyor.

Kurulduğu günden bu yana toplumsal desteğini sürekli arttıran Marmaris merkezli Womens’ Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu), bu yıl 8. Sini düzenlediği, “Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası” etkinliğinde, Çocuk İstismarına Karşı” yelken açtı.

Önceki yıllarda “Meme Kanseri, Organ Bağışının Önemi, Kadına Şiddet” gibi konulara dikkat çeken, Marmarisli Neslihan Karayel’in kurduğu Womens’ Sailing School, bu yıl 8.sini düzenlediği, 16 – 23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği etkinlikte; Rusya, Belçika, Almanya, İsveç, Hollanda, Amerika ve Türkiye’den 8 tekne ile 50 kadın yelkenci bir hafta boyunca Hisarönü Körfezi koylarında yelken açtılar, düzenledikleri toplantılarda “Çocuk İstismarına Karşı Çözüm” konusuna dikkat çektiler.

Etkinliğin Marmaris Netsel Marina sponsorluğunda, Marmaris’in ünlü turizmcileri Ethem Zagikyan ve Yusuf Buldan’ın işletmecisi olduğu Loona Club People 180’de gerçekleşen, “Denize karşı 180 derece manzaralı” gala yemeğinde söz alan Neslihan Karayel;” Bu yıl 8. kez bir arada olduk. Bu kez dünya kadınları olarak, “Çocuk istismarına karşı Çözüm “konusuna dikkat çekmek istedik. Bir çocuğun vatanı, çocukluklarını yaşayabildikleri yerdir. Daha iyi bir dünya istiyorsak gelecekte, bugünün çocuklarına daha iyi bir yaşam ortam sunmak zorundayız. Bu konuda öncelikli görev, biz kadınlara düşüyor. Dünyada bir değişim bekliyorsak, öncelikle kendimizden başlamalıyız.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu