AsayişGündemManşet

KAZA SONRASI MAHALLENİN ELEKTRİĞİ KESİLDİ

vlcsnap-2017-09-21-00h00m45s518Bodrum’da iki otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Gece saatlerinde Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyreden U.K.Ö., idaresindeki lüks otomobil İslamhaneleri Mahallesi içerisinden geçtiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden otomobile çarptı. Hızını alamayan lüks otomobil yoldaki elektrik direğine çarparan devirdi. Diğer oto mobil iseçarpmanın etkisiyle takla attı.

Kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken lüks otomobilin sürücüsü U.K.Ö., ile diğer otomobildeki Durdu Aytekin ile Abidin Akıl yaralandı. İhbar üzerinekaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Ambulanslara alınan yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iy i olduğu bildirildi.

Kazada elektrik direğinin devrilmesi sebebiyle İslamhaneleri ve Turgutreis Mahallesi’nin bir bölümünde elektik kesintileri yaşandı. Kaza mahallinde güvenlik önlemleri alan jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaptı. Aydem ekipleri de devrilen direk ile ilgili çalışma yaptı.

Öte yandan lüks otomobil sürücüsü U.K.Ö.’nün 1.15 promil alkollü olduğu bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu