GündemManşet

BODRUM’DA BETON TEKNOLOJİLERİ VE DOĞRU BETON UYGULAMALARI SEMİNERİ YAPILACAK

IMG_1013Çağdaş Holding sponsorluğunda “Beton Teknolojileri, Doğru Beton Uygulamaları” konu başlıklı  seminerler dizisinin 4.sü 14 Eylül 2017 tarihinde saat 13.00-17.30 arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek…

Çağdaş Holding “Çağdaş Beton”  Sponsorluğunda Türkiye Hazır Beton birliğinin hazırlamış olduğu seminer Bodrum İnşaat Mühendisleri Odası Ve Mimarlar Odası Bodrum temsilciliğinin katkıları ile Heredot Kültür merkezinde saat 13.00 da başlayacaktır diyerek seminer hakkında Beton genel müdürü Sait Gökhan gazetecilere teknik bilgiler verdi.

Çağdaş Beton genel müdürü Sait Gökhan; Bodrum’da yaşanılan deprem sonrası betonun öneminin de vurgulanacağı bu seminere herkes katılmalı diyerek; “Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum Mimarlar Odasınında destekleriyle Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları hakkında bize ve katılımcılara geniş bilgiler verilecek. Genel değerlendirmelerde ise depremde betonun önemi, kalitesi ve doğru uygulandığı vurgulanacak. Yaşadığımız Bodrum depremi ve Betonun önemi de bu seminerde anlatılan konular arasında yer alacaktır. Bodrum da daha önce 2008 yılında Çağdaş Holding bünyesinde böyle bir seminer daha düzenlenmişti. Biz Hazır beton birliğine üyeyiz ve bu organizasyon tamamı bize aittir. Bir çok Değerli hocalarımızın konuşmacı olduğu bu seminere ilginin yoğun olacağını şimdiden söyleyebilirim. Ayrıca Türkiye Hazır Beton Birliği kuruluş tarihi olan 1988 yılından bu yana Türkiye’de kaliteli betonun üretilip kullanılması için önemli çabalar göstermektedir. Birlik bu amaçla yapmış olduğu çok sayıda etkinliğin yanı sıra “Beton Teknolojileri, Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerleri yurdun birçok bölgesinde düzenlemektedir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen bu seminerler ile beton kullanıcılarına – müteahhitler, mimarlar, mühendisler, kalfalar, kuruluş temsilcilerine ve beton üreticilerine betonun doğru uygulamalarının anlatılması hedeflenmektedir” dedi.

13.30’da açılış konuşmaları ile başlayacak seminer; THHB Genel sekreter yardımcısı Aslı Özbora Tarhan’ın Türkiye ve dünyada hazır beton sektöründeki son gelişmelerin anlatılması ile devam edecek. İTÜ inşaat fakültesinden Prof.Dr. Mehmet Ali Taşdemir ise Beton Bileşenleri, Taze Beton, Betonun yerleştirilmesi ve bakımı ilke ilgili bir konuşma yapacak. Verilecek aranın ardından tekrar kürsü alacak olan Prof. Taşdemir; “Betonun dayanımı ve Durabilitesi, Yüksek dayanımlı betonlar, hafif ve ağır, lifli betonlar, silindirle sıkıştırılmış beton yollar hakkında bilgiler verecek. THHB kalite güvence sistem direktörü Selçuk Uçar’ın Betonda kalite denetimleri anlatımı ile seminer son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu