AsayişGündemManşet

TARA İSİMLİ KÖPEĞİ YANAN EVDEN CANLI IKARDILAR

Bodrum-ev yangınıBodrum’da bir evde çıkan yangın esnasında evde bulunan “Tara” isimli köpeğin canlı kurtarılması ev sahiplerinin tek tesellisi oldu.

Konacık Mahallesi Börteçine Sokak üzerindeki bir ikmamette henüz belirlenemeyen bir nedenle akşam saatlerinde yangın başladı. Evde kimsenin olmadığı esnada başlayan yangını fark eden çevre sakinleri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Vatandaşlar yangının daha da büyümesi üzerine evin camını kırarak alevlere bahçe hortumlarıyla müdahale etti.

Kısa süre sonra olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler yangını söndürme çalışmalarına başladı. O sırada bölgeye gelen ev sahibi Özlem Erkan ise içeride “Tara” isimli köpeklerinin olduğunu söyleyince itfaiye ekipleri bir yandan soğutma çalışması yaparken bir yandan da evin içinde köpeği aradı.

Bir süre sonra itfaiye ekiplerinin kucağında evden köpeği canlı çıkarılması başta ev sahipleri olmak üzere herkesi sevindirdi. Oldukça duygusal anlar yaşayan ikamet sahibi uzun süre köpeğe sarıldı.

Büyük hasarın meydana geldiği ev neredeyse kullanılmaz hale gelirken Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu