GündemManşetSpor

SARIYER HAZIRLIKLARI TAMAM…

Bodrumspor_sariyer_hazirliklari (7)2017-2018 Sezonunun ilk maçında Sarıyer ile karşılaşacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor hazırlıklarını tamamladı.

Yeni sezonda, kulüp tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek B.B. Bodrumspor sezonun ilk maçında Bodrum Şehir Stadı’nda Sarıyer’i konuk edecek. 26 Ağustos Cumartesi saat 17:00’da başlayacak karşılaşmaya hafta boyunca hazırlanan B.B. Bodrumspor’da eksik oyuncu bulunmazken, Bodrum Şehir Stadı’nda yapılan çalışmalarda da sona gelindi.

Sezonun ilk karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Ali Merdin ise şunları söyledi;

“5 Temmuz itibariyle yeni sezon hazırlıklarına başlamıştık. İlk etap çalışmalarımızı Bodrum’da ki Yalı Çiftlik Tesislerimizde sürdürdük. Daha sonra hazırlık maçları için Afyon’a kampa gittik. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımın eksiklikleriyle ilgili fikirler edindik. Bu eksikliklerimizi gidermek anlamında Bodrum’da da çalışmalarımıza devam ettik. Bunların ışığında yarınki Sarıyer maçına takım olarak hazırız. Herhangi sakat veya cezalı oyuncumuz yok. Yarın ilk defa ikinci ligde bir maça çıkacak Bodrum camiası, biz futbolcu ve antrenör grubu olarak maça hazırız. Seyircimizi de yarın bu önemli maça, tarihe tanıklık etmek için bekliyoruz”.

26 Ağustos Cumartesi saat 17:00’da başlayacak B.B. Bodrumspor – Sarıyer karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin yönetecek.

ALT YAPIDAN BAKLAVA DOPİNGİ

Öte yandan B.B.Bodrumspor’un Sarıyer maçı öncesinde gerçekleştirdiği son antrenmanını izleyen kulübün alt yapı sporcuları, antrenman sonunda futbolcu ağabeylerine baklava ikram ederek başarılar dilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu