AsayişGündemManşet

FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

bodrum-milas-kazaMilas-Bodrum karayolunda seyir halindeki üç aracın karıştığı kazada; bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Bodrum’dan Milas istikametine doğru hareket halindeki üç aracın çarpışmasıyla trafik kazası meydana geldi. Araçlardan birinin sollama yaptığı esnada meydana gelen kazada, bir kadın hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; Dörttepe Mahallesi sınırlarından Milas’a doğru hareket halindeki 48 D 1905 plakalı otomobilin şoförü Mehmet U., sollama yapmak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karayolunda taklalar atmaya başlayan araç,  ilk önce Mehmet Ali U.’un kontrolündeki 48 YY 207 plakalı kamyona, daha sonra da Bekir K. idaresindeki 48 ABA 73 plakalı kamyonete çarptı.

Can pazarının yaşandığı feci kazada 48 U 1905 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve Gizem Pisi olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ekipleri, kazada yaralanan sürücü Mehmet U.’yu ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kaza nedeniyle karayolu trafiği bir süre kilitlendi. Olay yerinde incelemelerde bulunan güvenlik güçleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu