GündemManşetSpor

TRANSFERİ HAKKINDAKİ SORULARDAN KAÇINDI

Demba Ba-BodrumSenegalli Milli Futbolcu Demba Ba, ailesi ile birlikte tatil yaptığı Bodrum’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Rixos Premium Bodrum’da bir süredir eşi ve 3 çocuğu ile tatil yapan ünlü futbolcu Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve Bodrum’a hayran kaldığını söyledi.

Beşiktaş’ın tekrar sözleşme aşamasına geldiği öne sürülen dünyaca ünlü futbolcu Demba Ba, sakatlığı, ligdeki takımların transfer çalışmaları, Türk futbolu ve GS’lı oyuncuya yapılan hakarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

İlk olarak sakatlık durumu hakkında sorulan soruya yanıt veren Demba Ba şunları söyledi:

“Şu anda sakatlığımla ilgili herhangi bir problem yok. İyileşmeye devam ediyorum bir taraftan da çalışıyorum. Geri dönmeye hazırım.”

Süper ligdeki takımların transfer durumlarını değerlendiren Demba Ba şöyle konuştu:

“Bu sene herkesin eşit şansa sahip olduğunu düşünüyorum tabii ki öncelikle Beşiktaş’ın. Galatasaray da güzel transferler yapıp iyi oyuncular aldı ancak Başakşehir’in bu seneki iddialı takımlarından biri olacağını düşünüyorum.”

Türk futbolu her sene gelişerek büyüdüğünü belirten Demba Ba, uluslararası televizyonlarda da Türk maçların gösterilmesinin Türk futbolcularının geliştiğinin en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın futbolcusu Gomis’e sosyal medya hesabından ‘Maymun’ diyerek ırkçılık yapan Hakan Hepcan’ın sözlerine tepki gösteren Demba Ba şöyle konuştu:

“2017-2018 yıllarında böylesine söylemlerle karşılaşmak gerçekten üzüntü verici ama maalesef hala böyle insanlar var. Bizim rengimizin ne olduğu çok önemli değil özellikle Müslüman ülkelerde biraz daha toleransın yüksek olması gerekiyor. Önümüzdeki 10-15 sene içerisinde böyle şeylerle karşılaşmamız için çocuklarımızı iyi etmemiz gerekiyor.”

Türkiye’yi seviyorum ve Türkiye’ye bir gün geri dönebileceğini söyleyen ünlü futbolcu röportaj sonrası hayranlarının BJK formasını imzalayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu