GündemMagazinManşetSpor

YENİ MARŞ TARAFTARDAN TAM NOT ALDI

Bodrumspor_yeni_mars (1)Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor için yapılan marş taraftarlardan tam not aldı.

Oasis Alışveriş Merkezinde yapılan marşın tanıtımına çok sayıda Bodrumspor taraftarı katılırken, alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlarda taraftarların coşkusuna ortak oldu. Söz ve müziği Birkan Koç’a ait olan yeni marşı oluşturan ekipte bateride Aykut Can Özen, Saksafonda Soner Sezgin, vokalde Aylin Durmaz, Bas gitarda ve marşın düzenlemesinde Can Durmaz yer aldı. Marş için çekilecek klibin ilk görüntüleri de burada çekilirken, önümüzdeki günlerde Bodrum’un farklı yerlerinde çekilecek görüntülerle yeni marşın klibi Bodrumspor’un sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Gece boyunca birkaç kez söylenen yeni Bodrumspor marşı dışında bir çok şarkı seslendiren grup üyeleri, hem taraftarlara hem de alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

26 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00’da Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak olan B.B. Bodrumspor-Sarıyer karşılaşması öncesi ve devre arasında da çalınacak yeni marş ile tribünlerde büyük bir coşku yaşanması bekleniyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu