GündemKültür SanatManşet

SANAT GÜNEŞİ BİR KEZ DAHA ANILDI

bodrum-zeki müren konseriSanat Güneşi Zeki Müren Bodrum’da düzenlenen konserle anıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Korosunun Bodrum Kalesinde verdiği konsere ilgi yoğun oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyenin öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Kalesinde, “ Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında “ konseri düzenlendi.

Şef Nusret Parmaksız tarafından yönetilen ve Bursa Büyükşehir Belediye Korosu tarafından verilen konser fotoğraf gösterisi ile başladı. Sanat Güneşi Zeki Müren’in yeğeni Özlem Güner’de konser süresince sahnede yer alarak konserin bütünlüğü içinde şarkı aralarında birçok sunuş ve şiir okudu.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde ücretsiz olarak verilen Konser nedeniyle kapıda izdiham yaşandı. Birçok kişi kalabalık nedeniyle konser alanına giremedi. Konsere katılan Zeki Müren hayranları neredeyse başından sonuna kadar bütün şarkılara eşlik ettiler.

30 kişilik koro ve saz ekibi tarafından verilen anma konserinde Zeki Müren’in de eserlerinden oluşan  22 şarkı seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda izleyenler Kaleden memnun ayrıldı.

Konser sonunda gazetecilere açıklama yapan Şef Nusret Parmaksız, uzun süredir bu konsere hazırlandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Zeki Müren, gerçekten hem Bursa’ya hem Bodrum’a mal olmuş bir insan. Bence bu gece sevgili Bodrumlular vefa örneği gösterdi.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu