EğitimGündemManşet

DALIŞ EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

bodrum belediyesi dalis ekibi egitimlerini surduruyor (8)Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, iki yıldız ve üç yıldız dalıcı eğitimlerini tamamladı.

Bodrum Belediyesi tarafından 2015 yılında “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla başlatılan deniz dibi temizliği etkinliklerinde görev alan dalgıçlar, eğitimlerini sürdürüyor. Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) – Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) kriterlerine göre iki yıldız dalıcı brövesine sahip dört personel ile bir yıldız dalıcı brövesine sahip beş personel, aldıkları eğitimlerin sonucunda sertifikalarını da bir üst kademeye yükseltmiş oldu.

Çift yıldızlıların üç yıldız ve tek yıldızlıların iki yıldıza yükseldikleri eğitimlerde dalgıçlara, sualtında oluşması ihtimal kazalar, dalış nedeniyle meydana gelebilecek hastalıklar, derin dalış, nitrojen emilimi, hava hesapları, dekompresyon tabloları, su altı navigasyon ve  ilk yardım gibi konularda eğitimler verildi.

Bodrum Belediyesi deniz dibi temizliği ekibi scuba dalgıçlarına yönelik Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’na bağlı dalış merkezi eğitmenleri tarafından verilen eğitimler, dalgıçlara teorik ve uygulamalı olarak gösterildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu