AsayişGündemManşet

IŞIK İHLALİ YİNE KAZA GETİRDİ

kaza-bodrumBodrum’da ışık ihlali yapan hafif ticari araç, cipe çarptı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Konacık Kavşağı’nda meydana gelen kazada 48 BK 748 plakalı cipiyle Alparslan Türkeş Bulvarı’nda seyreden Yeliz Alparslan, kendisine yeşil ışığın yanmasıyla birlikte kavşağa girdi. O esnada Turgutreis – Bodrum Karayolu’nda seyir halinde olan F.D. yönetimindeki 48 BP 788 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün ışık ihlali yapması sonucu cipe yandan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle geldiği refüje çıkan cipin sürücüsü Yeliz Alparslan ile cipte bulunan 1’i çocuk 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Araçtan çıkarılan yaralıların büyük bir şok yaşadığı görülürken kavşaktaki trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Bölgeye gelen ambulans ve özel araçlara alınan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin çalışmasının ardından ağır hasar alan iki araç yoldan kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu